Babagan Kita

Shanghai Chunye Instrument Technology Co., Ltd.

Shanghai Chunye Instrument Technology Co., Ltd. minangka produsen lan pemasok profesional kanggo sensor lan instrumen otomasi proses industri, produk utama: Multi-parameter, Kekeruhan, TSS, Level Cairan Ultrasonik, Antarmuka Sludge, Ion Fluorida, Ion Klorida, Amonium Nitrogen, Nitrogen Nitrogen, Kekerasan lan Ion Liyane, pH / ORP, Oksigen Larut, Konduktivitas / Resistivitas / TDS / Salinitas, Klorin Gratis, Klorin Dioksida, Ozone, Konsentrasi Asam / Alkali / Uyah, COD, Nitrogen Amonia, Fosforus total, Nitrogen total, Sianida , Logam Heavy, Pemantauan Gas Flue, Pemantauan udara, lsp. Tipe Produk: Tipe Pena, Portable, Laboratorium, Transmitter, Sensor lan Sistem Pemantauan On-line.

Kauntungan

  • Our company is a high-tech enterprises which specialized in research and development, manufacturing, sales and service water quality analysis instruments, sensor and electrode...

    Layanan

    Perusahaan kita minangka perusahaan teknologi tinggi sing khusus ing riset lan pangembangan, manufaktur, penjualan lan instrumen analisis kualitas banyu, sensor lan elektroda ...
  • Main product: Multi-parameter, Turbidity, TSS, Ultrasonic Liquid Level, Sludge Interface, Fluoride Ion, Chloride Ion, Ammonium Nitrogen, Nitrate Nitrogen, Hardness and Other Ions...

    Produk

    Produk utama: Multi-parameter, Kekeruhan, TSS, Tingkat Cairan Ultrasonik, Antarmuka Sludge, Ion Fluorida, Ion Klorida, Nitrogen Amonium, Nitrogen Nitrat, Kekerasan lan Ion Liyane ...
  • If any problems no matter during or beyond this period, please contact me feel freely. That's our duty to provide you with best service and technical support at any time. In addition, We Supply 1 Year Warranty...

    Kontak

    Yen ana masalah ora masalah sajrone utawa ngluwihi periode iki, hubungi kula kanthi bebas. Tugas kita nyedhiyakake sampeyan kanthi layanan lan dhukungan teknis kanthi paling apik kapan wae. Kajaba iku, Kita Nyedhiyakake Jaminan 1 Tahun ...

Produk Paling Anyar